Daniel Brandt - Art director och grafisk designer på Formidaniel AB i Lund

Jag hjälper ditt företag att synas.

Daniel Brandt

AD | Grafisk designer

Kontakta mig!

+46 704-85 16 32

daniel@formidaniel.se

VIDEOREKLAM

Videoreklam - rörliga annonser - Formidaniel AB i Lund

Rörliga annonser

Videoreklam och annonser anpassade för webben och sociala medier.

Videoreklam - boktrailers- Formidaniel AB i Lund

Boktrailers

Speciellt anpassad marknadsföring för bokförlag och författare.

Videoreklam - presentationer- Formidaniel AB i Lund

Presentationer

Videopresentationer för event, presentationer eller föreläsningar.

Videoreklam - tv-reklam - Formidaniel AB i Lund

TV-reklam

Rörlig reklam anpassad för TV, IPTV eller on-demand.

Videoreklam - storbildsreklam - Formidaniel AB i Lund

Storbildsreklam

Annonser anpassade för olika skärmar i stadsmiljöer och kollektivtrafik.

Videoreklam - produktfilmer- Formidaniel AB i Lund

Produktfilmer

Förklarande presentationsfilmer för produkter eller tjänster.

Videoreklam - instruktionsfilmer- Formidaniel AB i Lund

Instruktionsfilmer

Filmade eller animerade instruktioner för alla behov.

Videoreklam - animerade logotyper - Formidaniel AB i Lund

Animerade logotyper

Rörliga logotyper, intros och programgrafik för video och streaming.

Videoreklam - animationer - Formidaniel AB i Lund

Animationer

Animerade sekvenser i alla stilar för alla behov, i både 2D och 3D.

Videoreklam - reels - Formidaniel AB i Lund

Reels / Stories

Specialanpassade videobudskap för kampanjer och inlägg.

Tidigare projekt

Se fler exempel på YouTube

Mer om mina tjänster inom videoreklam

ALLT INOM VIDEO

Som Formidaniel erbjuder jag professionell hjälp inom marknadsföring med videoreklam, som ett naturligt komplement till mina tjänster som grafisk designer och illustratör. Jag har lång erfarenhet av hela processen för videoproduktion, från idé till färdig film. Senast som art director och teknisk specialist på ett större filmproduktionsbolag.

Jag erbjuder allt från degenerering till utförande i form av filmning, redigering, grafik och övrig efterproduktion. För större och specifika produktioner sätter jag in lämpliga resurser från mitt nätverk av leverantörer och specialister, till exempel inom 3D och avancerade filmade sekvenser.

RÖRLIGA ANNONSER

Video får en allt viktigare roll i sociala medier såväl som i annonsering med till exempel Google. Med enkla medel är steget från en statisk bild till en rörlig annons inte särskilt stort. Jag hjälper ditt företag ta steget till rörlig bild med hjälp av anpassat material från noga utvalda bildbanker, unikt animerat eller filmat material beroende på tänkt budget och behov. 

BOKTRAILERS

Effektivt kampanjmaterial speciellt riktat till bokförlag och författare. Ett kostnadseffektiv sätt att skapa starka intryck i sociala medier. Boktrailers är en populär produkt enligt ett helt eget recept som sättre fokus på ett kärnfullt budskap och helt rätt känsla för att locka rätt läsare.

PRESENTATIONER

Rörlig grafik för presentationer är en ytterligare naturlig utveckling av mina tjänster inom grafisk design. Genom ett mångfacetterat nätverk erbjuder jag också aktuell know-how kring allt från automatisk streaming till avancerade lösningar från events och mässor.

TV-REKLAM

Jag hjälper flera kunder med video specifikt skapat för TV, samt med anpassningar av redan existerande material för den skandinaviska marknaden. I samarbete med mitt nätverk av specialister kan jag bistå med allt från speakers och landspecifik grafik till leverans till kanaler och distributörer.

STORBILDSREKLAM

Rörlig reklam för storbildsskärmar blir en allt vanligare addering till reklamkampanjer. Därför erbjuder jag smarta anpassningar för varierade skärmstorlekar oavsett placering – i stadsmiljö, på köpcentrum eller i lokaltrafiken.

PRODUKTFILMER

Att presentera en produkt eller tjänst genom film blir allt vanligare, och av god anledning. Marknadsföring med rörlig bild fungerar väldigt bra, men kräver kunskap och erfarenhet för att bli riktigt bra. Jag hjälper till att få sitt erbjudande att glänsa. 

INSTRUKTIONSFILMER

Jag hjäper ditt företag med instruktioner och förklarande filmer med filmade eller animerade sekvenser, infographics eller kärnfulla beskrivningar. Smidigt och effektivt. Behövs en berättare? Inga problem. I mitt nätverk ingår flera agenturer för röstskådespelare.

ANIMERADE LOGOTYPER

Animerade logotyper kommer starkt och behövs i alla möjliga olika sammanhang – som en del av en reklamfilm, kampanj för storbildsskärmar eller sociala medier. Jag erbjuder kreativa lösningar för alla behov.

ANIMATIONER

Under namnet Formidaniel skapar jag allt inom 2D-animation – instruktionsfilmer, rörlig grafik för presentationer och sociala medier m.m. Genom ett brett nätverk kan jag också erbjuda kostnadseffektiv hjälp med 3D-animationer, oavsett stil och behov.

STORIES / REELS

Filmer speciellt anpassade för sociala medier så som Instagram och Facebook. Oftast räcker det med enklare material – och resultatet får inte vara för finslipat för att kännas genuint. Jag hjälper ditt företag att redigera och slutbearbeta på lagom nivå för att upplevas tillräckligt proffsigt. 

Prisexempel

Animerad logotyp

En iögonfallande rörlig version av din logotyp för videoinlägg på Instagram eller reklamfilm.

inklusive konsultation på 0,5 timme, 3,5 timmars arbetstid och 2 enklare korrekturer.

3 200kr

Boktrailers

En av mina mest populära produkter som jag därför kan erbjuda extra förmånligt direkt till författare såväl som förlag.

Läs mer på separata sidan för boktrailers.

Timpris

För övriga tjänster eller tid som överstiger inräknad budget för respektive erbjudande tillämpas pris per timme med kvart som minsta enhet.

Aktuellt timpris: 850kr / timmen

Alla priser exklusive moms.

Mer om mina andra tjänster

Grafisk design är kärnan i min verksamhet som Formidaniel. Jag skapar allt från enstaka logotyper till kompletta grafiska profiler, trycksaker och digitala dokument. Allt från idé till färdig produkt – eller just den del där hjälp behövs. Snabbt och prisvärt.

I rollen som Formidaniel skapar jag även inspirerande illustrationer. Till bland annat böcker, presentationer och produktblad m.m. Beroende på önskemål om stil och tänkt målgrupp använder jag digitalt eller traditionell teknik.

Hittar du inte svaren du söker?

Jag diskuterar väldigt gärna just dina behov. Helt förutsättningslöst,

Hör av dig idag!