FORMIDANIEL VIDEOREKLAM

DIN PERSONLIGA REKLAMBYRÅ

FORMIDANIEL VIDEOREKLAM

RÖRLIG BILD FÖR
ALLA BEHOV

Med en gedigen erfarenhet inom reklamfilm vet jag att video och animerade budskap för annonsering kan kännas som en svårnavigerad investering – speciellt utan tidigare erfarenhet eller inhousekompetens.

Genom smarta lösningar går det att komma väldigt långt också med en minimal budget. Jag vet hur och gillar dessutom utmaningen i just detta.

Du kan dina produkter och kunder. Jag och mitt nätverk av kompetens kan det där tekniska för att få fram ditt budskap. 

Grafik skapad åt Ferrero och produkterna Kinder Schoko-Bons. VIsande en iPad med den animerade maskoten Mr Bon i en våräng med fjärilar och blommor mot en grön bakgrund. Runt om iPaden finns olika delar av grafiken.
Boktrailer skapad åt författaren Håkan Lindgren. Boktrailern visas i en iPhone tillsammans med skärmdumpar från boktrailerns avslutningsbild och ett porträtt av författaren. Starka färger och kontraster med mycket rött, medan porträttet är i svart-vitt.
Bild för animationstjänster och videoproduktion - Formidaniel i Lund AB

FORMIDANIEL ERBJUDER ALLT INOM VIDEOREKLAM

FRÅN 750 kr / Timmen

Alla priser ex. moms.

VIDEOREKLAM

Videoreklam för marknadsföring av ditt företag, en specifik produkter eller produktserie. Till din hemsida, för sociala medier eller för en företagspresentation.

BOKTRAILERS

Effektivt kampanjmaterial speciellt riktat till:

Författare

Bokförlag

 

Jag har utvecklat en egen produkt för att skapa starka intryck av böcker i sociala medier. En kostnadseffektiv lösning som riktar sig speciellt till författare och förlag. 

Läs mer om aktuella erbjudanden nedan.

RÖRLIG BILD FÖR
SOCIALA MEDIER

Vi känner förstås alla till trenden att rörlig bild blir allt viktigare inom marknadsföring – inte minst på sociala medier. 

Därför erbjuder jag kostnadseffektiva lösningar för att snabbt skapa lyckat videomaterial och kampanjer även med begränsad budget.

VIDEOPRODUKTION

Filmning och klippning

Ljudproduktion och efterbearbetning

Rörlig grafik

 

Som Formidaniel AB erbjuder jag ett brett sortiment inom videoproduktion, på egen hand och i samarbete med duktiga samarbetspartners.

Alltså allt inom filmning och klippning, ljudupptagning, ljudproduktion och efterbearbetning och självklart även rörlig grafik.

ANIMERADE LOGOTYPER

Animerade logotyper kommer starkt och behövs i alla möjliga olika sammanhang – som en del av en reklamfilm, kampanj för storbildsskärmar eller vid marknadsföring på sociala medier.

Jag erbjuder kreativa lösningar för alla behov.

2D-ANIMATIONER

Formidaniel AB skapar allt inom 2D-animation – instruktionsfilmer, rörlig grafik för presentationer och sociala medier m.m.

3D-ANIMATIONER

Genom ett brett nätverk kan jag också erbjuda kostnadseffektiv hjälp med 3D-animationer, oavsett stil och behov.

INFOGRAPHICS

Visuellt berättande är kraftfulla saker. Och att synliggöra statistik och komplexa sammanhang på ett lättbegripligt och informativt sätt är att bygga på den styrkan. Jag vet hur.

KAMPANJER FÖR STORBILDSSKÄRMAR

Rörlig reklam för storbildsskärmar blir en allt vanligare addering till reklamkampanjer. Formidaniel AB erbjuder därför effektiva anpassningar för varierade skärmstorlekar.

STREAMING / Liveevents

Genom ett mångfacetterat nätverk med aktuell know-how kring allt från automatiska streaminglösningar till avancerad videostreaming från events och mässor, erbjuder Formidaniel AB det senaste inom animationer och video.

PROJEKTEXEMPEL

Kontakta mig idag för en kostnadsfri offert!

Kontakta mig idag för en kostnadsfri offert!

MER ÄN BARA DESIGN

Formidaniel AB erbjuder inte bara grafisk formgivning utan också angränsande tjänster inom marknadsföring och grafik så som videoreklam och illustrationer.

I takt med att rörlig bild blir allt viktigare i reklamsyfte är detta en självklar kombination.

Liksom med grafisk formgivning strävar jag alltid efter att tillhandahålla alla mina tjänster kostnadseffektivt och smidigt.