FORMIDANIEL ILLUSTRATIONER

DIN PERSONLIGA REKLAMBYRÅ

FORMIDANIEL ILLUSTRATIONER

ILLUSTRERADE BILDER
I ALLA TEKNIKER

Jag erbjuder illustrationer för användande i alla former och i både traditionella och digitala tekniker. Till exempel grafiska posters, bilder och symboler till logotyper, instruerande bilder för presentationer och hemsidor.

Kanske behöver du en etikett som verkligen sticker ut? Eller en ikon på hemsidan? Kanske en bild till ett bokomslag. 

Hör gärna av dig för specifika referenser eller ett samtal kring vad jag kan göra för just ditt företag eller projekt.

Digitala illustrationer för Tetra Pak i form av ikoner för en chattjänst
Illustration för novellen Blomstertid för Mars utgiven av Darkness Publishing
Digital illustration till ett projekt för Tetra Pak

FORMIDANIEL ERBJUDER ALLA TYPER AV ILLUSTRATIONER

FRÅN 650 kr / Timmen

Alla priser ex. moms.

DIGITALA
ILLUSTRATIONER

Digitala illustrationer för alla användningar. Som fristående verk eller som en del av ett sammanhang. På etiketter, produktblad, framsidan på en bok, som en del av en presentation eller inuti en barnbok m.m.

TRADITIONELLA ILLUSTRATIONER

Jag behärskar flera traditionella tekniker – och det jag inte själva kan, förmedlar jag vidare till någon i mitt kreativa nätverk av illustratörer, tecknare och målare. Jag projektleder och kan därför ändå garantera ett professionellt resultat.

INSTRUKTIONER

Genom erfarenhet inom illustration för produktförpackningar, manualer och rörlig media erbjuder jag även illustrerade instruktionsbilder.

BILDBEHANDLING

Bildbehandling med Photoshop och liknande program är en viktig del av min verksamhet inom illustration och grafisk design. Självklart erbjuder jag detta också som en separat tjänst.

ANIMERADE BILDER

Som en del av mitt utbud inom rörlig bild erbjuder jag också animering av bilder – en viktig del inte minst i mina boktrailers och för skapande av material för sociala medier. Jag väcker både bilden och dina kunders nyfikenhet till liv.

PROJEKTEXEMPEL - ILLUSTRATIONER

Kontakta mig idag för en kostnadsfri offert!

Kontakta mig idag för en kostnadsfri offert!

MER ÄN BARA DESIGN

Formidaniel AB erbjuder inte bara grafisk formgivning utan också angränsande tjänster inom marknadsföring och grafik så som videoreklam och illustrationer.

I takt med att rörlig bild blir allt viktigare i reklamsyfte är detta en självklar kombination.

Liksom med grafisk formgivning strävar jag efter att tillhandahålla alla mina tjänster till kostnadseffektiv sätt. Utforska gärna mitt kompletta utbud nedan.