ILLUSTRATIONER

ILLUSTRERADE BILDER I
ALLA TEKNIKER

Jag erbjuder illustrationer för användande i alla former och i både traditionella och digitala tekniker. Till exempel grafiska posters, bilder och symboler till logotyper, instruerande bilder för presentationer och hemsidor.

Kanske behöver du en etikett som verkligen sticker ut? Eller en ikon på hemsidan? Kanske en bild till ett bokomslag. Måste bilden också animeras? Det fixar jag!

Hör gärna av dig för specifika referenser eller ett samtal kring vad jag kan göra för just dig.

Mycket färgglada illustrationer av olika havsfiskar på etiketter till ett ölbryggeri.
Digitala illustrationer för Tetra Pak i form av ikoner för en chattjänst
Illustration för novellen Blomstertid för Mars utgiven av Darkness Publishing
Digital illustration till ett projekt för Tetra Pak

FRÅN 650 kr / Timmen

Alla priser ex. moms.

Jag ERBJUDER ALLT INOM ILLUSTRERADE BILDER

DIGITALA ILLUSTRATIONER

Digitala illustrationer för alla användningar. Som fristående verk eller som en del av ett sammanhang. På etiketter, produktblad, framsidan på en bok, som en del av en presentation eller inuti en barnbok.

TRADITIONELL MÅLNINGAR

Jag behärskar flera traditionella tekniker – och dt jag inte själva kan, förmedlar jag vidare till någon i mitt kreativa nätverk av illustratörer, tecknare och målare. Jag projektleder och garanterar ett professionellt resultat.

BILDBEHANDLING

Bildbehandling med Photoshop och liknande program är en viktig del av min verksamhet inom illustration och grafisk design. Självklart erbjuder jag detta också som en separat tjänst när det behövs. 

ANIMERADE BILDER

Som en del av mitt utbud inom rörlig bild erbjuder jag också animering av bilder – en viktig del inte minst i mina boktrailers och för skapande av material för sociala medier. Också tillgängligt som separat tjänst. Du har materialet – jag ger det liv.

PROJEKTEXEMPEL

MER ÄN BARA BILDER

Jag kan inte bara illustrationer och bildbehandling utan erbjuder det mesta inom reklam och marknadsföring med speciellt fokus på grafisk design.

Liksom med grafisk formgivning vill jag tillhandahålla denna delen av digital marknadsföring på ett enkelt och kostnadseffektiv sätt. Utforska gärna mitt kompletta utbud.

Logotyp - Formidaniel AB i Lund.
GRAFISK DESIGN
ILLUSTRATIONER
ANIMATIONER / video

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Sidan använder kakor (cookies) för att erbjuda bästa upplevelsen av sidan. Läs mer om vår integritetspolicy här.