Daniel Brandt - Art director och grafisk designer på Formidaniel AB i Lund

Jag hjälper ditt företag att synas.

Daniel Brandt

AD | Grafisk designer

OM FORMIDANIEL AB

Profilbild - om företaget - Formidaniel AB i Lund

Aktiebolaget Formidaniel ägs och drivs av mig som heter Daniel Brandt. Jag tillhandahåller tjänster inom grafisk design, videoreklam och illustration. Genom den mångfacetterade kunskap och erfarenhet jag samlat på mig skapar jag träffsäker modern marknadsföring.

Som Formidaniel skapar jag intresseväckande grafisk formgivning, engagerande videoreklam och fantastiska illustrationer åt kunder i många olika branscher.

Formidaniel erbjuder allt från spännande trycksaker till inspirerande rörlig bild – filmat eller animerat material. Min styrka som art director och grafisk formgivare ligger framförallt inom grafisk design, men allteftersom behoven inom reklamvärlden breddats, har också min erfarenhet gjort det.

Idag formger jag allt från logotyper, grafiska profiler, trycksaker, profilprodukter hemsidor, animationer, presentationsfilmwe för företag eller produkter och boktrailers. Allt från koncept till färdig produkt.

Jag har arbetat som grafisk designer, Art Director och produktdesigner inom reklambranschen de senaste 15 åren. Senast som Art Director och producent på ett filmbolag i Malmö. Dessförinnan har jag varit verksam som webbdesigner, fotograf och författare och har idag en mycket bred portfolio av kreativa verktyg att använda i min vardag som kreatör och företagare.

Genom lyhördhet för mina kunders behov och ett verkligt kreativt mindset garanterar jag ett effektivt, personligt och professionellt samarbete. Formidaniel är en kreativ kraft att räkna med. I alla väder. Oavsett ditt företags budget.

Allt börjar med en gemensam diskussion för att hitta de verkliga behoven. Sedan kommer vi överens om möjlig tidsplan och en budget. Därefter kan det verkliga arbetet börja. 

Genom ett antal korrektur och kontinuerlig diskussion med konstruktiv feedback når vi gemensamt det önskade målet. 

Det ingår i min roll som grafisk designer och art director att vägleda mina kunder på bästa sätt genom processen och klargöra möjligheter, tekniska val med mera.

Även om om jag kan mycket, kan jag självklart inte allt. Därför har jag ett stort kontaktnät med experter inom olika områden som framförallt angränsar till grafisk design och videoproduktion. 

Därmed kan jag utöver mina egna tjänster också erbjuda avancerade möjligheter inom video och streaming, webbdesign, SEO, fotorealistisk 3D-rendering, musikproduktion och mycket annat. Jag har kontakter inom de flesta branscher som angränsar till marknadsföring.

All min verksamhet följer normal praxis för branschen. För dig som beställer kreativt arbete för första gången rekommenderar jag dock en genomläsning av mina allmänna villkor så att du är informerad från start. Formidaniel AB tillämpar Sveriges Reklamförbunds bransch- och överenskommelser såsom de sammanfattas i “Allmänna leveransvillkor för grafiska prestationer” (ALG).

Jag värnar om mina kunders och samarbetspartners information och integritet. Självfallet även för besökare på hemsidan. Formidaniel följer de bestämmelser som Dataskyddsförordningen (GDPR) föreskriver, men går också därutöver för att säkerställa bästa skydd. Läs mer här.

Mer om mina tjänster

Grafisk design är kärnan i min verksamhet som Formidaniel. Jag skapar allt från enstaka logotyper till kompletta grafiska profiler, trycksaker och digitala dokument. Allt från idé till färdig produkt – eller just den del där hjälp behövs. Snabbt och prisvärt.

Tack vare att sociala medier blivit allt viktigare för marknadsföring, har rörlig bild blivit en naturlig del av mitt arbete som grafisk designer. Jag erbjuder även prisvärda tjänster inom produktfilm, presentationer och boktrailers med mera.

I rollen som Formidaniel skapar jag även inspirerande illustrationer. Till bland annat böcker, presentationer och produktblad m.m. Beroende på önskemål om stil och tänkt målgrupp använder jag digitalt eller traditionell teknik.

Följ mig på Linkedin
Följ mig på Instagram
Följ mig på Facebook
Följ mig på YouTube

Hittar du inte svaren du söker?

Jag diskuterar väldigt gärna just dina behov. Helt förutsättningslöst,

Hör av dig idag!

Hemsidan använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse.