OM FORMIDANIEL

DIN PERSONLIGA REKLAMBYRÅ

OM FORMIDANIEL

VÄLKOMMEN TILL
FORMIDANIEL AB

Aktiebolaget Formidaniel tillhandahåller den mångfacetterade kompetens som krävs för att skapa träffsäker modern marknadsföring

Formidaniel skapar intresseväckande grafisk formgivning och engagerande videoreklam och fantastiska illustrationer.

Allt från spännande trycksaker och inspirerande rörlig bildfilmat eller animerat videomaterial.

Min styrka som art director och grafisk formgivare ligger framförallt inom grafisk design, men allteftersom behoven inom reklamvärlden breddats, har också min erfarenhet gjort det.

Idag formger jag allt från logotyper, grafiska profiler, trycksaker, profilprodukterhemsidor och animationer, presentationsfilm för företag eller produkter och boktrailers.

Allt från koncept till färdig produkt.

 

Skrivbordsbild för Formidaniel AB.

Genom lyhördhet för mina kunders behov och ett verkligt kreativt mindset garanterar jag ett effektivt, personligt och professionellt samarbete.

Formidaniel är en kreativ kraft att räkna med. I alla väder och oavsett ditt företags budget.

Formidaniel AB - Daniel Brandt - personalbild

DIN PERSONLIGA KONTAKT

DANIEL BRANDT

Art director / GRAFISK DESIGNER

Jag har arbetat som grafisk designer, Art Director och produktdesigner inom reklambranschen de senaste 15 åren. Senast som Art Director och producent på ett filmbolag i Malmö. 

Dessförinnan har jag varit verksam som webbdesigner, fotograf och författare och har idag en mycket bred portfolio av kreativa verktyg att använda i min vardag som kreatör och företagare.

Dekorbild för Formidaniel AB med två olika visitkort.
Dekorbild för Formidaniel AB med företagets logotyp mot en mörk vägg, belyst av tre lysrör som är uppsatta på väggen i formen av en triangel.
Exempel på annons från Formidaniel AB för Axelssons Begravninsgbyrå - en tidningsannons ligger på ett svart bord tillsammans med ett par rosa rosblad och en skulptur av en gyllene ros på höger kant. Rubriken på annonsen är Service - omtanke - trygghet. På annonsen finns kontaktuppgifter till Axelssons och bilden på ett par händer som håller i varandrea.

FORMIDANIEL – EN OKOMPLICERAD DESIGNBYRÅ

MIN ARBETSPROCESS
SOM FORMIDANIEL

Genom att börja med att lyssna på de verkliga behoven och ställa rätt frågor, skapar jag därefter precis det som behövs för en framgångsrik kampanj eller produkt – som talar till rätt mottagare.

Med en beprövad kreativ process och flexibla verktyg ser jag till att skapa lösningar som är noga anpassade till den budget som är tänkt.

Oavsett storleken på satsningen, ser jag till att maximera utfallet genom effektiva lösningar. Helt enkelt genom att lägga tid på rätt saker.

Mindre prat och mer verkstad, om man så vill.

VISIONEN BAKOM
FORMIDANIEL

Genom passionerad kompetens, digitala arbetssätt och verkligt kreativa koncept vill jag hjälpa mina kunder nå ut på sociala medier eller via hemsidor, trycksaker, TV, utomhusreklam och andra relevanta kanaler. För att nå rätt målgrupp.

Jag tror på glädje i skapandet, och att god dialog och öppna sinnen leder till större värde för alla inblandade.

 Inte minst på sikt. Varför jag också är mån om att skapa långvariga samarbeten

För att tillsammans med mina kunder skapa välfungerande grafisk design, minnesvärd videoreklam och rafflande illustrationer och animationer.

Som en del av mitt personliga engagemang för planeten, har jag för avsikt att stödja olika globala miljöprojekt som en del av min verksamhet.

Dekorbild för Formidaniel AB.

MED TANKE PÅ
VÅR MILJÖ

Som en del av mitt personliga engagemang för planeten, har jag för avsikt att stödja olika globala miljöprojekt som en del av min verksamhet. Miljöaspekten finns alltid med i mina projekt.

ALLMÄNNA VILLKOR

Läs mina allmänna villkor vad som gäller vid beställning och vad du som kund kan förvänta dig av mig. Jag gör alltid mitt yttersta för att arbetsprocessen och leverans ska fungera så smidigt som möjligt eftersom det gagnar alla inblandade. Varför krångla till saker?

INTEGRITETSPOLICY

Jag värnar om mina kunders information och integritet såväl för besökare på hemsidan. Självklart följer jag de bestämmelser som Dataskyddsförordningen (GDPR) föreskriver, men går också därutöver för att säkerställa bästa skydd. Läs mer här.

MER ÄN BARA DESIGN

Jag erbjuder inte bara grafisk formgivning utan mycket av det som angränsar till marknadsföring av produkter och tjänster. Så som illustrationer och rörlig bild. I takt med att video och animationer blir allt viktigare i reklamsyfte är detta en självklar kombination för mig.

Liksom med grafisk formgivning vill jag tillhandahålla digital marknadsföring på ett enkelt och kostnadseffektiv sätt. Utforska gärna mitt kompletta utbud genom att klicka dig vidare nedan.