Daniel Brandt - Art director och grafisk designer på Formidaniel AB i Lund

Jag hjälper ditt företag att synas.

Daniel Brandt

AD | Grafisk designer

Kontakta mig!

+46 704-85 16 32

daniel@formidaniel.se

GRAFISK DESIGN

Grafisk design logotyper - jag skapar din egen logotyp till ditt företag - Formidaniel AB i Lund

Logotyper

Professionellt utförda logotyper och varumärken för print och digitala behov.

Grafisk design grafisk profil - Formidaniel AB i Lund

Grafiska profiler

Analys av ditt företags behov, färgkartor och guider för effektivt kommunikation.

Trycksaker

Posters, visitkort, kataloger, annonser, flyers, rollups m.m.

Grafisk design digitala dokument - Formidaniel AB i Lund

Digitala dokument

Ifyllningsbara PDF:er, presentationer m.m.

Grafisk design böcker - Formidaniel AB i Lund

Böcker

Bokomslag, inlagor och övrig bokrelaterad design.

Grafisk design sociala medier - Formidaniel AB i Lund

Reklam i sociala medier

Specialanpassat material för Instagram, Facebook, Linkedin etc.

Ta bara hjälpen du
faktiskt behöver​

Att anlita en reklambyrå kan kännas både krångligt och kostsamt. Men så måste det inte vara – med smarta insatser anpassade just till din budget och behov sparar du både tid och vinner nya kunder.

Vad är dina verkliga behov? Boka ett förutsättningslöst möte för att gå igenom möjligheterna för just ditt företag. 

Tidigare projekt

Mer om mina tjänster inom grafisk design

MINA TJÄNSTER

Under namnet Formidaniel erbjuder jag professionell grafisk design med spetsad kompetens och en prisbild som primärt är anpassad för mindre och medelstora företag som vill förbättra sin marknadsföring.

Grafisk formgivning handlar om tydlig kommunikation och smarta kreativa lösningar. Något som inte är beroende av en stor budget, utan snarare av lyhördhet, rätt insatt kompetens och en transparent samarbete mellan designer och beställare.

LOGOTYPER

Alla typer av logotyper – från retro till modern. Optimerade i specifika format för print, digitala produkter eller animerade logotyper för att använda i marknadsföring på sociala medier eller i reklamfilm. En bra logotyp är det första steget i att få ditt företag att sticka ut ur mängden.

GRAFISKA PROFILER

Grafiska riktlinjer för ditt företag – utformade från grunden tillsammans med en ny eller existerande logotyp. Komplett med färgval, val av typsnitt och pedagogisk dokumentation. En grafisk profil hjälper ditt företag kommunicera enhetligt i alla kanaler för en tydligare marknadsföring.

TRYCKSAKER

Grafisk design för tryckt media så som kataloger, produktblad, visitkort, posters, böcker, flyers, skivomslag, avtal, presentationer m.m Under namnet Formidaniel skapar jag allt inom trycksaker från tanke till färdig produkt. Produkten produceras med valda leverantör eller någon av våra duktiga samarbetspartners. Eftersom i stort sett alla original skapas i digitala format är smidig leverans som PDF eller annat professionellt format en självklarhet.

DIGITALA DOKUMENT

Grafisk design för digital media så som presentationer, digitala produktblad, webbannonser, interaktiva PDF-dokument m.m. Smidig samtidig produktion av digitala dokument och trycksaker är möjlig om du vill skicka en trycksak digitalt.

BÖCKER

Jag skapar allt inom bokrelaterad design. Allt från framsidor till e-böcker, boksomlag, inlagor och marknadsföringsmaterial specifikt anpassat till förlagsvärlden. För dig som även behöver illustrationer eller videoreklam för din bok hjäper jag gärna till även med det. Läs mer om mina boktrailers här.

REKLAM I SOCIALA MEDIER

Reklammaterial för sociala medier så som bilder till flödet, Stories, reels och kampanjplanering. Allt från enstaka resurser till mallar för content. Jag har lång erfarenhet av marknadsföring via sociala medier och erbjuder allt som behövs för lyckad reklam på bland annat Instagram, Linkedin och Facebook. Läs också gärna mer om mitt utbud av videoreklam och boktrailer nedan.

Grafisk design hemsidor - Formidaniel AB i Lund

HEMSIDOR

Som ett komplement till mina övriga tjänster hjälper jag ett flertal kunder med enklare hemsidor. Perfekt för dig som behöver en första hemsida att själv bygga vidare på eller att optimera alltefter ditt växande företags behov med hjälp av en samarbetspartner. Jag bygger företrädesvis i WordPress.

Prisexempel

Enkel logotyp

Ett erbjudande för startups som inledningsvis inte kan lägga för mycket på logotyp men önskar ett professionellt resultat.

inklusive konsultation på 1 timme, 7 timmars arbetstid och 2 enklare korrekturer.

6 500kr

Startpaket

För dig som önskar en logotyp och en enkel grafisk profil med färger och typsnitt som gör att du själv kan skapa professionellt innehåll till hemsida och sociala medier.

Innehåller 2 timmar konsultation, 11 timmars arbetstid och upp till 3 kompletta korrektur.

10 400kr

Grafisk profil

Har du redan en logotyp men saknar matchande manual med färgpalett, passande typsnitt, bildmanéer och anpassningar för olika marknadsföringsprodukter, bildekor etc? Jag hjälper dig skapa ett enhetligt intryck för ditt företag,

Enligt avtal

Aktuellt timpris: 850 kr / timmen

Alla priser exklusive moms.

Mer om mina andra tjänster

Tack vare att sociala medier blivit allt viktigare för marknadsföring, har rörlig bild blivit en naturlig del av mitt arbete som grafisk designer. Jag erbjuder även prisvärda tjänster inom produktfilm, presentationer och boktrailers med mera.

I rollen som Formidaniel skapar jag även inspirerande illustrationer. Till bland annat böcker, presentationer och produktblad m.m. Beroende på önskemål om stil och tänkt målgrupp använder jag digitalt eller traditionell teknik.

Hittar du inte svaren du söker?

Jag diskuterar väldigt gärna just dina behov. Helt förutsättningslöst,

Hör av dig idag!