Ferrero | Animationer

Exempel på olika animationer för Ferrero i Skandinavien. Utförande för olika Kinder-produkter.

Uppdrag via Smartfilm AB innefattade översättning av grafik och ljud till Sverige, Danmark och Finland. Samt unikt material för den nordiska marknaden. Både för TV och online / sociala medier.

Formidaniel AB stod för implementering och leverans för de olika projekten. Också avancerad karaktäranimation för lanseringen av den nordiska lanseringen av karaktären Mr Bon – associerad med produkten Schoko-Bon’s.

Anpassade för den nordiska marknaden

Som med mycket marknadsföring, fungerar det oftast mindre bra att inte göra anpassningar för specifika marknader. Sverige och våra grannländer är ofta ett undantag från resten av världen. Utöver rena översättningar är det också visst material som inte fungerar så bra just här. Inte minst vad gäller grafik.

Att anpassa reklam för den nordiska marknaden är kanske ett oväntat kul uppdrag. Utmaningen i att hitta rätt tonalitet i översättningar. Rätt känsla och röst för talade budskap. Och en fräsch look för grafik och produktpresentationer. Dessutom handlar det ju om choklad! Inte fel.

Därför är vi kanske lite extra glada att få jobba med anpassningar av material till just Ferrero. Med produkter som också skapar stor glädje och ett så dedikerat team att samarbeta med.

Lanseringen av Mr Bon

Mr Bon är en lekfull snubbe som är vän med både stor och liten. Och en kär vän för många chokladälskare i Europa. Men fram till bara något år sedan har karaktären inte använts i reklam på våra nordliga breddgrader. Numera är det dock historia.

Vi är väldigt glada att få vara med på resan ända från start. Där vi bistått med animeringen av karaktären i de allra första filmerna som visats i Sverige, Danmark och Finland. Komplett med ljudsättning och slutleverans till kanalerna.

Mer produkter som animationer Ferrero

Läs mer om våra tjänster och erbjudanden här. Eller gå till startsidan för en överblick.

Mer om Ferreros produkter kan du läsa här.

Hemsidan använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse.