Boktrailers

Fomidaniel Boktrailers

Boktrailers

Fomidaniel Boktrailers
Fomidaniel Boktrailers

Boktrailers är precis som det låter, korta reklamfilmer för böcker. Något som förväntas komma starkt framöver. Eftersom jag sett alltför många exempel som inte är särskilt säljande och tekniskt olyckligt utförda, skapade jag en egen produkt med ett tillhörande erbjudande för olika budget. Mina boktrailers är speciellt anpassade för marknadsföring på sociala medier såsom Instagram och Facebook, är baserade på lång teknisk erfarenhet såväl som en passion för verkligt kreativa lösningar.

På grund av överväldigande feedback och efterfrågan kan jag nu erbjuda mina boktrailers till fler kunder.

Se exempel längre ner på sidan.

Just nu erbjuder jag boktrailers till extra förmånligt pris!

Bildformat: 

1:1  |  4:5  |  9:16

Facebook

 Instagram

Stories

ERBJUDANDE BOKTRAILERS

BOKTRAILER

1 st
15-20 sek
1799 kr exkl. moms


 • Kärnfullt budskap och design enligt diskussion


 • Slutbild med erbjudande och bokomslag


 • Enklare musik sätter den rätta tonen


 • Extra variant med samma grunddesign för bara 349kr vid samtidig beställning

BOKTRAILER

1 st 20-25 sek +
1 st 10-15 sek
3499 kr exkl. moms


 • Olika budskap med enhetlig design enligt diskussion


 • Permiummaterial för video, foto och musik


 • Avancerade möjligheter för animationer och ljud


 • Inklusive stillbilder med budskap för olika kampanjbehov
Populär

BOKTRAILER

Fler varianter
Längd efter behov
Kontakta mig!


 • Utförande efter avancerade behov enligt diskussion


 • Fler format och design-möjligheter


 • Avstämnings- möjligheter under hela processen


 • Möjlighet för inläst speaker och specifikt licenserat innehåll
– Korrekt anpassade för sociala medier
– Kärnfullt budskap
– Professionellt resultat
– Licenserade bilder, video och musik ingår

Bildformat efter tänkt marknadsföringskanal eller önskemål. Anpassning för flera format (så som Instagram + Stories kan enkelt göras samtidigt.

 Priserna gäller t.o.m. september 2021 varefter priserna kan komma att justeras. För ytterligare korrektur tillkommer timdebitering på 650kr/timmen. Alla priser är exklusive moms.

Varmt välkommen att kontakta mig om du skulle ha några frågor om boktrailers eller hur de kan anpassas för annan marknadsföring. Som till exempel marknadsföring av föreläsningar, kurser, produkter etc.

För samtliga beställningar gäller dessa allmänna villkor.

EXEMPEL BOKTRAILERS

Exempel på utförande. Lång variant.

Exempel på utförande. Lång variant.

Exempel på utförande. Lång variant.

Exempel på utförande. 

Exempel på utförande. 

Exempel på utförande. Lång variant.

Exempel på utförande. Lång variant.

Exempel på utförande. Lång variant.

Exempel på utförande. Lång variant.

Exempel på utförande. Kort variant.

Exempel på utförande.

VAD ÄR EN BRA BOKTRAILER?

En bra Boktrailer utmärker sig genom att snabbt fånga uppmärksamhet. När rätt känsla förmedlas, tydligt och klart ökar chansen att nå rätt publik.

För att öka tydligheten krävs ett övervägt visuellt uttryck.

Att information och bilder förmedlas på ett tilltalande sätt är alltid viktigt, oavsett typ av marknadsföring. Grafisk design är idag en självklarhet för lyckade reklamkampanjer och produkter.

Eftersom reklam handlar om repetition, är det också bra att inte bara använda en boktrailer eller reklamfilm till hands. Jag föreslår gärna en kampanj med lera varianter som har varierande budskap och innehåll. Detta eftersom variation i regel lyckas bättre över tid.

 Inte minst för att en ensam film snabbt blir tjatig om den används för mycket. Och algoritmer så som på Instagram inte heller vill att användarna ska känna att innehållet är för repetitivt.

Med olika varianter är det också lättare att prova vad som fungerar bäst för stunden eller i en viss kanal. Redan två versioner är bättre än bara en. Och hellre flera korta varianter än en längre. Därifrån är det enklare att lista ut vad just din publik gillar bäst.

Jag delar gärna med mig av konkreta tips och diskuterar just dina behov vidare över telefon eller ett digital möte.

Läs artikeln ”Vad är en (bra) boktrailer” på Linkedin skriven av mig (Daniel Brandt, VD och Art Director på Formidaniel AB) för att lära dig mer om tankarna som ligger bakom mina boktrailers.

FLER EXEMPEL

Boktrailers är förstår bara ett exempel på hur video och rörlig grafik kan användas i marknadsföring på sociala medier eller på en hemsida. Rörlig bild fångar uppmärksamhet och premieras som innehåll på många plattformar, såsom Linkedin och Facebook

Som Formidaniel skapar jag en mängd olika typer av visuell marknadsföring. Däribland all form av grafisk design, illustrationer och animationer. Också reklamfilm och ren utbildning för tydligare och mer säljande kommunikation. Läs mer om mina tjänster här

Exempel på utförda produktioner hittar du här.

Se fler exempel på marknadsföring med rörlig bild på min YouTube-kanal.

Läs mer om våra andra tjänster och erbjudande här nedan.

MIN ARBETSPROCESS

Genom att börja med att lyssna på de verkliga behoven och ställa rätt frågor, skapar jag därefter precis det som behövs för framgångsrik marknadsföring. Produkter som når fram till rätt mottagare – den tänkta slutkunden.

Med en beprövad kreativ process och flexibla verktyg ser jag till att skapa lösningar som är noga anpassade till den budget som är tänkt.

Oavsett storleken på satsningen, ser jag till att maximera utfallet genom effektiva lösningar. Helt enkelt genom att lägga tid på rätt saker. Från början till färdig leverans. 

Mindre prat och mer verkstad, så att säga.

VISIONEN BAKOM

Genom passionerad kompetens, digitala arbetssätt och verkligt kreativa koncept vill jag hjälpa mina kunder nå sin målgrupp på sociala medier eller via hemsidor, trycksaker, TV, utomhusreklam och andra relevanta kanaler. På bästa sätt.

Jag tror på glädje i skapandet, och att god dialog och öppna sinnen leder till större värde för alla inblandade. Inte minst på sikt. Varför jag också är mån om att skapa långvariga samarbeten. För att tillsammans med mina kunder skapa välfungerande grafisk design, minnesvärda illustrationer och rafflande rörliga bilder.

Som en del av mitt personliga engagemang för planeten, har jag för avsikt att stödja olika globala miljöprojekt som en del av min verksamhet.

Sidan använder kakor (cookies) för att erbjuda bästa upplevelsen av sidan. Läs mer om vår integritetspolicy här.