MARKNADSFÖRING
SÅ ENKELT
DET BORDE VARA

Vi gör marknadsföring så enkelt
som det borde vara

GRAFISK DESIGN

Grafisk design eller grafisk formgivning är kärnan i verksamheten. Vi skapar allt från enstaka logotyper till kompletta grafiska profiler. Layout av posters och produktblad till hela broschyrer och böcker. Allt från idé till färdig produkt. Snabbt och enkelt.

ILLUSTRATIONER

Formidaniel AB skapar också illustrationer till presentationer, produktblad, bokomslag eller hela illustrerade böcker. Stil anpassas efter tänkt användande och målgrupp. Vi arbetar både digitalt och med traditionella tekniker beroende på önskat resultat.

ANIMATIONER

Vi gör det mesta inom animation, animerade logotyper och rörlig bild för marknadsföring, anpassat för presentation, mässor, hemsidor och sociala medier. Speciellt boktrailers har blivit en uppskattad produkt, där vi sticker ut genom att skapa verkligt kreativa lösningar.

Din personliga reklambyrå

Vårt erbjudande

Formidaniel AB skapar intresseväckande grafisk design och fantastiska illustrationer, spännande trycksaker, engagerande animerade budskap och inspirerande ljudupplevelser. Vi tillhandahåller hela den mångfacetterade kompetens som krävs för att skapa träffsäker modern marknadsföring och grafiska produkter.

En okomplicerad arbetsprocess

Vi är en reklambyrå som inte vill krångla till saker. Vårt koncept och process är transparent och enkel. Genom passionerad know-how och verkligt kreativa koncept vill vi hjälpa våra kunder skapa fantastiska produkter. Allt från logotyper, videoannonser och reklam via sociala medier till trycksaker och digitala dokument.

PROJEKT

Varför konstra till det?

Vi lyssnar till dina behov

Grafisk design och marknadsföring – inte minst genom att använda video – upplevs ofta som både besvärligt och dyrt. Men med vår samlade erfarenhet inom reklambranschen vet vi att det inte måste vara på det viset.

Därför erbjuder vi kostnadseffektiva tjänster speciellt anpassade för små- och medelstora företag som vill växa, men som inte riktigt har den budget de stora byråerna begär.

Vi anpassar våra tjänster efter budget

Vi hjälper också större företag som vill öka volymen rörligt marknadsföringsmaterial – animationer och video anpassade för sociala medier – men vill hålla kostnaderna för detta rimliga.

Vi lyssnar på våra kunders verkliga behov och hjälper dem maximera resultatet av den budget som finns till hands.

Svårare än så måste det inte vara!

Digital och högst analog blyertspenna - typiskt ritmaterial här på Formdianiel AB.

VÅRA TJÄNSTER

Grafisk design

Grafisk design

ILLUSTRATIONER

ILLUSTRATIONER

ANIMATIONER

ANIMATIONER

FOTOGRAFERING

FOTOGRAFERING

VIDEO

VIDEO

LJUD & MUSIK

LJUD & MUSIK

Formidaniel ab - på under en minut

Se hela vårt utbud presenterat på under en minut

Kort och koncist om oss och vårt utbud av grafisk formgivning, illustrerade bilder till rörlig grafik och video. Mer info nedan.

ERBJUDANDE
BOKTRAILERS

Just nu har vi ett specialerbjudande på våra uppskattade boktrailers. 

Speciellt anpassade för marknadsföring i sociala medier såsom Instagram och Facebook.

Genom att snabbt fånga uppmärksamhet genom kreativ design och teknisk finess sticker våra boktrailers verkligen ut.

Porträtt av Formidaniel. Eller Daniel Brandt, om man så vill.

DIN PERSONLIGA KONTAKT

DIN PERSONLIGA KONTAKT

DANIEL BRANDT

DANIEL BRANDT

Art director / vd

Art director / vd

Jag har arbetat som grafisk designer, Art Director och produktdesigner inom reklambranschen de senaste 15 åren. Senast som Art Director och producent på ett filmbolag i Malmö. Dessförinnan har jag varit verksam som webbdesigner, fotograf och författare och har idag en mycket bred portfolio av kreativa verktyg att använda i sin vardag som designer. 2020 blev starten för mitt egna aktiebolag FORMIDANIEL AB.

Jag har arbetat som grafisk designer, Art Director och produktdesigner inom reklambranschen de senaste 15 åren. Senast som Art Director och producent på ett filmbolag i Malmö. Dessförinnan har jag varit verksam som webbdesigner, fotograf och författare och har idag en mycket bred portfolio av kreativa verktyg att använda i sin vardag som designer. 2020 blev starten för mitt egna aktiebolag FORMIDANIEL AB.

MIN ARBETSPROCESS

Genom att börja med att lyssna på de verkliga behoven och ställa rätt frågor, skapar jag därefter precis det som behövs för framgångsrik marknadsföring. Produkter som når fram till rätt mottagare – den tänkta slutkunden.

Med en beprövad kreativ process och flexibla verktyg ser jag till att skapa lösningar som är noga anpassade till den budget som är tänkt.

Oavsett storleken på satsningen, ser jag till att maximera utfallet genom effektiva lösningar. Helt enkelt genom att lägga tid på rätt saker. Från början till färdig leverans. 

Mindre prat och mer verkstad, så att säga.

VISIONEN BAKOM

Genom passionerad kompetens, digitala arbetssätt och verkligt kreativa koncept vill jag hjälpa mina kunder nå sin målgrupp på sociala medier eller via hemsidor, trycksaker, TV, utomhusreklam och andra relevanta kanaler. På bästa sätt.

Jag tror på glädje i skapandet, och att god dialog och öppna sinnen leder till större värde för alla inblandade. Inte minst på sikt. Varför jag också är mån om att skapa långvariga samarbeten. För att tillsammans med mina kunder skapa välfungerande grafisk design, minnesvärda illustrationer och rafflande rörliga bilder.

Som en del av mitt personliga engagemang för planeten, har jag för avsikt att stödja olika globala miljöprojekt som en del av min verksamhet.

Frågor?

Kontakta oss för offert eller frågor om våra tjänster och produkter

Vi finns här för att hjälpa. Tveka inte att höra av dig om du skulle ha någon fråga.

Eftersom vi skapar allt inom grafisk design, illustration och animationer – även videomaterial och ljudproduktion för produktioner online och på TV/Display löser vi det mesta inom marknadsföring genom egen kompetens eller genom vårt närverk av samarbetspartners.

Med andra ord ryms inte riktigt allt på hemsidan. Hör därför gärna av dig för att diskutera just dina behov och vilka möjligheter vi har för att kunna hjälpa just ditt företag.

Se aktuell kontaktinformation nedan.

Sidan använder kakor (cookies) för att erbjuda bästa upplevelsen av sidan. Läs mer om vår integritetspolicy här.