VAD JAG ERBJUDER

VEM ÄR FORMIDANIEL?

Jag är en frilansande Art Director och grafisk formgivare som skapar allt inom grafisk design, illustration, animationer och reklamfilm.

 

Min bana började för över tjugo år sedan inom webbdesign och breddades genom utbildning och erfarenhet inom grafisk formgivning, illustration, fotografi och produktdesign.

De senaste femton åren har jag arbetat som Art Director och grafisk designer på olika företag i Skåne. Senast på ett filmproduktionsbolag i Malmö där jag breddade min kunskap inom rörlig bild ytterligare.

2020 blev starten på mitt eget aktiebolag där jag tagit mitt frilansande vidare i avsikt att göra marknadsföring enklare och smartare för mindre och medelstora företag.

 Varför? För att jag verkligen gillar utmaningen.  Och känslan att göra en verklig skilland.

VAD GÖR FORMIDANIEL?

Genom lång erfarenhet och ett öppet kreativt sinne skapar jag allt från enstaka bilder för marknadsföring på sociala medier, till hela kampanjer. 

Eller enbart en logotyp eller trycksak, till en hel grafisk profil med detaljerade riktlinjer för utformning av vidare grafiskt material. Annars en ensam illustration eller animerad logotyp. Ibland en komplett illustrerad bok eller en komplett animerad reklamfilm.
 
Uppdragen jag tar mig an varierar helt enkelt i omfång och projekttid. Jag anpassar mig till de verkliga behoven och det jag inte behärskar fullt ut själv, kan jag förmedla vidare inom mitt breda nätverk av andra kreatörer. 
 

GRAFISK DESIGN

Jag formger alla typer av grafiska produkter såsom broschyrer, kataloger, böcker, grafiska posters, affischer, avhandlingar, rapporter, visitkort och produktblad. Allt från idé till färdig layout redo för tryck eller användande online.

Därutöver skapar och uppdaterar jag också logotyper och kompletta grafiska profiler. Givetvis hjäper jag gärna till med implementering och utbildning för att du som kund enkelt ska kunna skapa mer säljande och tydligare kommunikation på egen hand.

ILLUSTRATIONER

I rollen som Formidaniel skapar jag unika illustrationer i alla tänkbara stilar till presentationer, undervisningsböcker och för användande på hemsidor eller sociala medier. 

ANIMATIONER och VIDEO

Jag tillhandahåller också animationer och rörlig bild för användande på till exempel Instagram och Facebook. Så som förklarande 2D-animationer, 3D-bildspel och rörliga illustrationer.

Video och reklamfilm som boktrailers, produktpresentationer, film för rekrytering eller försäljning på sociala medier hör också till min repetoar. Kontakta mig gärna så berättar jag mer! 

tjänster

Grafisk design

Grafisk design

ILLUSTRATIONER

ILLUSTRATIONER

ANIMATIONER

ANIMATIONER

FOTOGRAFERING

FOTOGRAFERING

VIDEO

VIDEO

LJUD & MUSIK

LJUD & MUSIK

Digital och högst analog blyertspenna - typiskt ritmaterial här på Formdianiel AB.

MIN ARBETSPROCESS

Genom att börja med att lyssna på de verkliga behoven och ställa rätt frågor, skapar jag därefter precis det som behövs för framgångsrik marknadsföring. Med andra ord produkter som når fram till rätt mottagare.

Med en beprövad och effektiv kreativ process ser jag till att skapa lösningar som är noga anpassade till den budget som är tänkt.

Oavsett storleken på satsningen, ser jag till att maximera utfallet genom effektiva lösningar. Helt enkelt genom att lägga tid på rätt saker. Från början till färdig leverans. Mindre prat och mer verkstad, så att säga.

VISIONEN BAKOM

Genom passionerad kompetens, digital teknik och verkligt kreativa koncept vill jag hjälpa mina klienter nå sina kunder via sociala medier, hemsidor, trycksaker, TV, utomhusreklam och andra relevanta kanaler.

Glädje i skapandet, en tydlig process, god dialog och öppna sinnen leder enligt min egen erfarenhet till bästa resultat och större värde för alla inblandade. Inte minst på sikt. Varför jag också är mån om att skapa långvariga samarbeten.

Som en del av mitt personliga engagemang för planeten, har jag för avsikt att stödja olika globala miljöprojekt som en del av min verksamhet.

Sidan använder kakor (cookies) för att erbjuda bästa upplevelsen av sidan. Läs mer om vår integritetspolicy här.