Sledgehammer Brewing | Etiketter

Här ovan ser du ett urval av etiketter som vi skapat åt bryggeriet Sledgehammer Brewing. Den visuella helheten menar vi effektivt speglar det passionerade hantverksmässiga arbete som ligger bakom företagets smakrika produkter. Genom att kombinera handgjorda digitala målningar och handritad text tillsammans med bryggeriets starkt grafiska symbol och logotyp.

De färgrika illustrationerna gör att produkterna sticker ut både i butikshyllan och på ölkranen. En uppskattad effekt som också är en nödvändighet i den växande marknaden för hantverksöl. Därtill ger etiketterna också dig en försmak på den dedikation och de intensiva smakupplevelser som Sledgehammer Brewing Company kommit att förknippas med.

Flera nya produkter tillkommer varje år. Vi utformat självklart alla etiketter i enighet med den grafiska profil som vi också skapat åt bryggeriet.

Du kan läsa mer om arbetet med grafisk profil och logotyp som vi utfört på uppdrag av bryggeriet på den här sidan.

Processen bakom bryggeriets etiketter

Etiketterna skapar vi digital efter en handtecknad skiss. Därefter färgsätter vi skissen digitalt med en process som liknar traditionell teknik. Både vad gäller utförande och resultat. Därför arbetar vi också i hög upplösning för att resultatet ska passa på allt från en poster till en ölkran. Oavsett vart du möter etiketten måste den hålla i kvalitet.

För att förstärka känslan av hantverk ytterligare kompletterar vi illustrationerna med handmålade produktnamn. Dessa konverterar vi omsorgsfullt till skalbar vektorgrafik. Detta gör att produktnamnet problemfritt kan användas i all form av marknadsföring och skals upp efter behov.

På det här viset viset lägger vi fokus på den genuina känslan rakt igenom arbetet. Resultatet och gensvaret har blivit fantastiskt.

Sledgehammer Brewing Company har på kort tid blivit en succé på de event där bryggeriet medverkat och de restauranger som erbjuder deras drycker. Eftersom upplevelsen av etiketterna går hand i hand med den starka smakupplevelsen. Det gör garanterat ingen besviken.

Vi är mycket glada och nöjda med de glada tillrop som etiketterna och de tillhörande illustrationerna gett både oss och Sledgehammer Brewing Company sedan starten 2017. Och vi är inte minst glada för att fortsätta vara med på den resan framåt. Den ser vi med spänning fram emot.

Läs mer om etiketter, illustrationer och grafisk design från Formidaniel AB

Fler exempel på illustrationer och etiketter som vi skapat hittar du på vår sida med projektexempel. Det finns också en dedikerad sida för våra tjänster inom illustration. Besök den här.

För en överblick över alla tjänster vi erbjuder rekommenderar vi varmt ett besök på vår startsida.

Hemsidan använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse.