ANIMATIONER och VIDEO

RÖRLIG BILD för
alla behov

Med en gedigen erfarenhet från reklamfilmsbranschen vet jag att animationer och filmat material för annonsering kan kännas som en kostsam och svårnavigerad investering – speciellt utan egen erfarenhet.

Det stämmer att en filmproduktion snabbt kan skena iväg kostnadsmässigt, men så måste det inte se ut.

Genom smarta lösningar går det att komma väldigt långt också med en liten budget. Jag vet hur och gillar dessutom utmaningen i just detta.

Du kan dina produkter och kunder.

Jag och mitt nätverk av kompetens kan det där tekniska. 

Boktrailer skapad åt författaren Håkan Lindgren. Boktrailern visas i en iPhone tillsammans med skärmdumpar från boktrailerns avslutningsbild och ett porträtt av författaren. Starka färger och kontraster med mycket rött, medan porträttet är i svart-vitt.
Bilder från boktrailern till RÅTTAN (Black Edition).
Grafik skapad åt Ferrero och produkterna Kinder Schoko-Bons. VIsande en iPad med den animerade maskoten Mr Bon i en våräng med fjärilar och blommor mot en grön bakgrund. Runt om iPaden finns olika delar av grafiken.

FRÅN 750 kr / Timmen

Alla priser ex. moms.

FORMIDANIEL ERBJUDER DET MESTA INOM ANIMATIONER OCH VIDEO

RÖRLIG BILD FÖR
SOCIALA MEDIER

Vi känner förstås alla till trenden att rörlig bild blir allt viktigare inom marknadsföring – inte minst på sociala medier. Därför erbjuder jag kostnadseffektiva lösningar för att snabbt skapa lyckat videomaterial och kampanjer trots begränsad budget.

effektiv marknadsföring av
böcker online / Display

BOKTRAILERS

Jag har utvecklat en egen produkt för att skapa starka intryck av böcker i sociala medier. En kostnadseffektiv lösning som riktar sig speciellt till författare och förlag. Läs mer om aktuella erbjudanden nedan.

ANIMERADE LOGOTYPER

Animerade logotyper kommer starkt och behövs i alla möjliga olika sammanhang – som en del av en reklamfilm eller vid marknadsföring på sociala medier.

INFOGRAPHICS

Visuellt berättande är kraftfulla saker. Och att synliggöra statistik och komplexa sammanhang på ett lättbegripligt och informativt sätt är att bygga på den styrkan. Jag vet hur.

VIDEOPRODUKTION

Som Formidaniel AB erbjuder jag ett brett sortiment inom videoproduktion, på egen hand och i samarbete med duktiga samarbetspartners. På så vis kan jag erbjuda reklamfilm, presentationsfilm, instruktionsvideos, rekryteringsannonser och mycket annat till väldigt förmånliga priser. 

Jag brinner för att lösa underverk genom verkligen smarta kampanjer – utan att mina kunder ska riskera stora insatser.

STREAMING / LIVEVENTS

Genom ett mångfacetterat nätverk med aktuell know-how kring allt från automatiska streaminglösningar till avancerad videostreaming från events och mässor, erbjuder Formidaniel AB det senaste inom animationer och video.

PROJEKTEXEMPEL

MER ÄN BARA RÖRLIGT

Jag brinner inte bara för animationer och video utan erbjuder också allt inom grafisk design och illustrationer.

Liksom med grafisk design är min idé att kunna erbjuda små och stora företag liknande möjligheter som större aktörer med större budget kan åstadkomma. Utforska gärna mitt kompletta utbud för at lära dig mer.

Logotyp - Formidaniel AB i Lund.
GRAFISK DESIGN
ILLUSTRATIONER
ANIMATIONER / video

Kontakta MIG idag för en kostnadsfri offert!

Sidan använder kakor (cookies) för att erbjuda bästa upplevelsen av sidan. Läs mer om vår integritetspolicy här.